16.03.2020

Korona – Viktig informasjon til våre kunder.

Vi tar helsemyndighetenes omfattende tiltak på alvor, og vi tar vår del av ansvaret for å bidra til å redusere smittefaren. Samtidig vil vi gjøre vårt ytterste for å holde oss operative og tilgjengelige for våre kunder i denne svært krevende situasjonen, og vi vil gjøre vårt ytterste for å være tilgjengelig for deg som kunde i denne utfordrende perioden.

Men situasjonen krever:

  • Våre ansatte jobber hjemmefra og vil være operative fra sine hjemmekontorer
  • Møter og kundekontakt gjennomføres via digitale samhandlingsverktøyer
  • Våre arbeidsoppgaver gjennomføres så langt det lar seg gjøre ved hjelp av digitale løsninger

Tiltakene er iverksatt for å bidra til den nasjonale dugnaden og til det beste for fellesskapet.

Berge & Lundal har en solid infrastruktur og gode digitale kommunikasjons verktøy, som gir ansatte mulighet til å jobbe tilnærmet normalt – også utenfor kontoret. Derimot så er mange av oss hjemme med skolebarn og barnehagebarn, så vi ønsker folks forståelse for fleksibel arbeidstid og noe utilgjengelighet i den såkalte kjernetiden. Vi vil fortsette å forholde oss til planlagte arbeidsprosesser, men ta gjerne kontakt med din kontaktperson for å diskutere hvordan vi kan bidra til godt samarbeid og unngå unødige forsinkelser til deg som kunde.

I denne situasjonen oppfordrer vi alle til å vise solidaritet for de sårbare gruppene og følge myndighetenes råd.

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med din kontaktperson eller daglig leder i Berge & Lundal Revisjonsselskap AS.

Viser til nyhetsbrev fra Revisorforening og Regnskap Norge med tiltak som er iverksatt og mulige følger dette kan ha for bransjen:

https://www.revisorforeningen.no/

https://www.regnskapnorge.no/