07.02.2018

Omsetningsoppgaven for alkoholomsetning

Alle som innehar skjenkebevilling må rapportere alkoholomsetningen sin én gang i året. Oppgaven er helt nødvendig for riktig beregning av bevillingsgebyr og oppgaven må bekreftes av revisor. Fristen for dette er 1. mars hvert år.

 

Hvorfor


Alle som innehar skjenkebevilling må betale et bevillingsgebyr til kommunen. Gebyret beregnes ut i fra antall liter alkohol omsatt innen hver alkoholklasse basert på fjoråret og hvor mye du forventer å selge i år. Oppgaven skal sendes til Næringsetaten.

 

Hvordan


Innehavere av bevilling mottar en melding i sin digitale postkasse eller i sin innboks i Altinn. Omsetningstallene må fylles ut og bekreftes av revisor. Du vil få en foreløpig beregning på ditt gebyr som er basert på antall lister omsatt alkohol innen hver klasse.

 

Kontakt oss gjerne for spørsmål om oppgaven og for bekreftelse.